Magic

Magic má rodiče: Thalés des Pralines d´Aubejoux (trialer a BOB Nationale d Elevage 2005) X Birdie Jinonický dvůr. Jeden jeho děda je Nemo vom Eixelberg a druhý Nerac du Grand Valy.

Ve Francii je od 23. 5. 2010 stanovena tolerance od standardem uvedené výšky: Pes 63 - 69cm, Fena 59 - 65cm. Odchylka od měřené výšky mezi uvedenými hodnotami znamená nezařazení mezi jedince vhodné k chovu. Magic byl změřen v toleranci. Ocenění z Natinonale d´Elevage: Exc - A znamená mimo jiné, že je v toleranci.

český šampion na mezinárodní výstavě FCI: DUO-CACIB Brno 7.-8.2.2009 získal ve třídě pracovní nejen v obou dnech titul BOB (Best Of Breed) ale také kvalifikační certifikát do Birminghamu na Crufts 2010. A pak si zopakoval DUO CACIB - DUO BOB 2x v Chorvatsku, takže splnil podmínky pro udělení titulu "Šampion Chorvatska" i titul mezinárodní šampion (jenom na výstavách). To znamená, že úspěšně složil s Vlaďkou zkoušku na poli v Lounech. 1 EXC. (16) při párovém hledání tedy couple (čti kapl). Pak ještě ZV v Praze 9 - 219bodů a 4 z nosu.

Sláva mu stoupla do hlavy a popral se s Camisou o místo na dvoře. Rány zvenčí měla tak 2cm a žádná krev, ale kůže se utrhla a vznikla na krku pod kůží kapsa. Tak tam pan doktor dal dren, nasadil antibiotika a na krk límec, aby si ránu nerozškrabala.